Gratis handboek BouwdetailWijzer EPC 0,4 tijdens Week van de
Javascript is uitgeschakeld

Gratis handboek BouwdetailWijzer EPC 0,4 tijdens Week van de Bouw 2015

Geplaatst: 13-11-2014
Gratis handboek BouwdetailWijzer EPC 0,4 tijdens Week van de Bouw 2015
Beeld: BouwdetailWijzer EPC 0,4

Tijdens de Week van de Bouw van 9 t/m 13 februari 2015 in Jaarbeurs Utrecht brengt Bouwformatie samen met negentien toonaangevende producenten en toeleveranciers het Handboek BouwdetailWijzer EPC ≤ 0,4 uit.

EPC 0,4
In 2011 publiceerde de Europese Commissie een nieuwe richtlijn voor energieprestaties. Deze richtlijn verplicht de Europese lidstaten om nieuwe gebouwen in 2020 vrijwel energieneutraal te bouwen. Een besluit dat de bouw drastisch gaat veranderen. Ook de Nederlandse overheid stelt steeds scherpere eisen aan de energieprestaties van nieuwbouwwoningen. In dit kader is op 1 januari 2015 de EPC voor woningbouw verlaagd van 0,6 naar 0,4.

BouwdetailWijzer EPC 0,4
In samenwerking met negentien toonaangevende leveranciers geeft Bouwformatie het Handboek BouwdetailWijzer EPC 0,4 uit. Dit boekwerk bevat meer dan 100 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan deze nieuwe regelgeving. De details worden aangevuld met bouwfysische detailbladen inclusief psi-waarden, waarbij het voor ontwerpende, controlerende, adviserende en uitvoerende partijen eenvoudiger wordt om te gaan met deze complexe materie.

De deelnemende leveranciers zijn: Den Braven, Duco Ventilation & Sun Control, fischer, FOAMGLAS isolatie, Gebroeders Bodegraven, Isobouw, Kingspan Insulation, Kingspan Unidek, Monier, Recticel Insulation, Reynaers Aluminium, Rockwool, Roval Aluminium, Schöck Nederland, Termokomfort, Tremco illbrück, VBI, Wédéflex, Ytong.

Gratis verspreiding tijdens de Week van de Bouw (Gevel 2015)
Het Handboek BouwdetailWijzer EPC 0,4, t.w.v. € 199,-, is gratis af te halen op Gevel 2015 tijdens de Week van de Bouw.

Schrijf u nu gratis in voor de Week van de Bouw en ontvang automatisch uw voucher om verzekerd te zijn van een gratis exemplaar van de BouwdetailWijzer EPC 0,4.

Klik hier om u in te schrijven en uw voucher te ontvangen.

De vouchers worden begin februari 2015 per email verstrekt. Met dit voucher bent u verzekerd van een gratis handboek. U kunt zich t/m donderdag 5 februari aanmelden voor een handboek.

Indien u zich vóór dinsdag 3 februari heeft aangemeld, heeft u reeds een voucher voor het handboek in uw mailbox ontvangen. De overige vouchers voor het handboek worden vrijdag 6 februari verzonden.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
Sluit deze advertentie