Reynaers Masterline 8 nu beschikbaar in Bouwdetails Online
Javascript is uitgeschakeld

Reynaers Masterline 8 nu beschikbaar in Bouwdetails Online

Geplaatst: 12-07-2022
Reynaers Masterline 8 nu beschikbaar in Bouwdetails Online

Maximaal comfort, veiligheid en architecturale vrijheid dankzij de kozijnsystemen van Reynaers Aluminium. Archidat Bouwformatie heeft in samenwerking met Reynaers Aluminium de aandacht dit keer gelegd op de Masterline 8 serie.

De markt heeft behoefte aan slanke aanzichten en minimalistische gevelelementen. Met de introductie van de Masterline 8 serie van Reynaers Aluminium wordt hier niet alleen antwoord op gegeven, maar overtroffen met een hoge isolatiewaarde en inbraakwerendheidsklasse. De Masterline 8 serie leent zich uitstekend voor het behalen voor een hoge thermische isolatie door het implementeren van de Masterline 8-HI+ (High Insulation Plus).

De serie is echter niet gelimiteerd tot o.a. het raam- en balkondeursysteem; in de details zijn onder andere de ML 8-HI+ Taatsdeur en de met de Masterline 8-serie compitabele MASTERPATIO schuifsysteem opgenomen. Beide systemen bieden een bijzonder strakke transitie tussen binnen- en buitenruimte met een ingang zonder grenzen. Bovendien beschikken de systemen van een cradle-to-cradle certificering.

Bouwdetail 71: Bovendetail van het Masterline 8-HI+ raamsysteem op een dragende spouwmuur met prefab betonnen binnenwand.

Bouwdetail 72: Bovendetail van het MASTERPATIO schuifpuisysteem met aansluiting op een spouwmuur met prefab betonnen binnenblad.
Bouwdetail 73: Onderdetail van het MASTERPATIO schuifpuisysteem op de fundering met ribcassettevloer.
Bouwdetail 74: Zijdetail van het MASTERPATIO schuifpuisysteem met aansluiting op een spouwmuur met prefab betonnen binnenblad.

Bouwdetail 75: Bovendetail van het Masterline 8-HI+ balkondeursysteem met aansluiting op een spouwmuur met prefab betonnen binnenblad.
Bouwdetail 76: Onderdetail van het Masterline 8-HI+ balkondeursysteem op verdiepingsvloer met balkonaansluiting i.c.m. een bovendetail van het Masterline 8-HI+ raamsysteem.
Bouwdetail 77: Zijdetail van het Masterline 8-HI+ balkondeursysteem met aansluiting op een spouwmuur met prefab betonnen binnenblad.

Bouwdetail 78: Onderdetail van het Masterline 8-HI+ taatsdeursysteem op de fundering met ribcassettevloer.
Bouwdetail 79: Zijdetail van het Masterline 8-HI+ taatsdeursysteem met aansluiting op een spouwmuur met prefab betonnen binnenblad.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie